söndag 10 oktober 2010

Gråtprogram

Som jag har skrivit förut, är jag inte specialist på att gråta. Det har dock funnits knep... Vissa TV-program har alltid kunnat sätta på kranarna för mig - och det har blivit fler med åren! Här kommer en topp 3-lista av mina bästa gråtare.

1 Konståkning
Min äldsta gråtvän... Först är det spännande. Man tror att de ska bryta fötterna eller nacken. Det gör de inte, och då blir man lättad. Sedan blir de så himla lyckliga, bara lyser av glädje och de slappnar av och vinkar - och jag bölar. Underbart.

2 Secret millionaire
Fantastiskt på alla sätt! Behjärtansvärda ändamål, hemliga välgörare, tacksamhet och tårar. Jag gråter och är lycklig.

3 Välkommen hem
Människor som har gjort gott för andra, men ofta inte så mycket för sig själva. Ofta är de vana vid att alltid kämpa själva, så de blir så himla överraskade. Där står vännerna och har smygit fram den här underbara förvandlingen av deras hem. Och de förtjänar det! Ännu mer lyckotårar.

Åh - härligt! Hjärtat blir lättare och man kan gå och lägga sig lycklig.

Fast jag blir allt bättre på att lipa till nästan vad som helst. Tror det är något som kommer med åldern. När jag var liten brukade min mamma gråta floder till "Lilla huset på prärien". Vi andra skrattade högt åt detta, men det skulle inte förvåna mig om jag skulle gråta mig snorig åt det idag. När fan blir gammal, blir han religiös och när Karin blir äldre, blir hon blödig.

Fint, det.

2 kommentarer:

  1. Hu! Får verkligen hoppas att det inte är så för min del, jag som alltid har varit så himla lättrörd. Nä, det får absolut inte bli värre!

    SvaraRadera
  2. Äsch - har det inte kommit än så blir det nog inte värre. Du är ju trots allt äldre än jag. :D

    SvaraRadera