onsdag 4 maj 2011

Nu går tåget!

Enligt Mayakalendern är vi nu uppe i det högsta medvetandeläget. Alla utvecklingsstadier hittills har varit för att lägga grunden till det som händer nu, det som är på väg att hända.

Mayaindianernas pyramider symboliserade den här transformationen, och på den nionde och översta nivån talade prästerna med skapelsen. Den översta nivån, olik allt vi tidigare har upplevt, är här. Nionde mars 2011 gick vi in i den nya tiden.

Nu händer allt snabbare. (Det är något som pågått sedan Big Bang, den accelererande förändringen.) Den kosmiska energin påverkar både planeten och människorna! Det är mycket som händer nu, och många känner sig vilsna.

Vi är många som går igenom stora livsförändringar. Det är en utmaning att försöka vara balanserad när så många energier puttar oss i olika riktningar! Johan Calleman skriver att den nionde nivån handlar om att:
"...surrendering to the divine and a commitment to follow its guidance to create a world in harmony. - - - The main theme of the Ninth wave will then be to let go, and especially to let go of all our established ways of domination."

Intellekten kan inte leda oss vidare i detta. I stället handlar det om ett andligt, själsligt och emotionellt uppvaknande, där vi överlämnar oss till helt andra krafter.

Och tåget går nu. Antingen är du med på tåget, eller så står du kvar på perrongen. Kanske har du inte packat färdigt, men det är nu eller aldrig. Häng med! Det blir en spännande resa...

Läs mer:
Calleman

http://calleman.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar